Vacatures voor kandidaat-notarissen in het Groene Hart

Vacatures voor kandidaat-notarissen in het Groene Hart

23 juli 2021

Ben je een ervaren kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Limes Netwerk Notarissen met vestigingen in het Groene Hart. Dit kantoor zoekt namelijk een kandidaat-notaris op het gebied van familierecht en een allround kandidaat-notaris met ervaring in het registergoed.

Limes Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Limes Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Limes Netwerk Notarissen. Of neem contact op met mevrouw L. Vermaak-de Zwart via vermaak@limesnotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp