Vacature voor een receptioniste in Alkmaar en Heerhugowaard

Vacature voor een receptioniste in Alkmaar en Heerhugowaard

12 augustus 2021

Ben je een representatieve en enthousiaste receptioniste? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Erkamp Boot Willemsen Notarissen in Alkmaar en Heerhugowaard. Dit kantoor zoekt namelijk een enthousiaste collega om het team van receptionistes te versterken.

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Erkamp Boot Willemsen Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Erkamp Boot Willemsen Notarissen. Of neem contact op met Erik Oosterbaan op telefoonnummer 072 - 512 74 88.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp