Vacature voor een receptioniste/administratief medewerker in Putten

Vacature voor een receptioniste/administratief medewerker in Putten

24 november 2021

Ben jij enthousiast en betrokken, communicatief vaardig en ben jij met jouw glimlach graag het visitekaartje? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Lange & Kortland Netwerk Notarissen in Putten. Dit kantoor zoekt namelijk een receptioniste/administratief medewerker. 

De Lange & Kortland Netwerk Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Lange & Kortland Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Lange & Kortland Netwerk Notarissen. Of neem contact op met J. (Jacqueline) Beumer-de Lange op 0341-360 204.  

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp