Vacature voor een notarieel medewerker in Alkmaar of Heerhugowaard

Vacature voor een notarieel medewerker in Alkmaar of Heerhugowaard

7 september 2021

Ben je een cliëntgerichte notarieel medewerker? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Erkamp Boot Willemsen Notarissen in Alkmaar of Herhugowaard. Dit kantoor zoekt namelijk een flexibele en commerciële notarieel mederwerker voor de onroerend goed praktijk. 

Erkamp Boot Willemsen Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ervaren medewerkers in het notariaat veel heeft te bieden. De bij Netwerk Notarissen aangesloten kantoren hebben kwaliteit in een hoog vaandel staan. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je ook van andere professionals uit het hele land. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren en verder helpen.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Erkamp Boot Willemsen Notarissen ? Kijk voor meer informatie op de website van Erkamp Boot Willemsen Notarissen. Of neem contact op met Hans Erkamp (notaris) via 072-5127488 of h.erkamp@ebwnotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp