Vacature voor een kandidaat-notaris of jurist in Groenlo

Vacature voor een kandidaat-notaris of jurist in Groenlo

25 januari 2021

Ben je een enthousiaste kandidaat-notaris of jurist? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Roerdink & Stevelink Notarissen in Groenlo. Dit kantoor zoekt namelijk wegens uitbreiding en vervanging twee kandidaat-notarissen of juristen voor de algemene praktijk, maar met de mogelijkheid tot specialisatie.

Roerdink & Stevelink Notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Roerdink & Stevelink Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Roerdink & Stevelink Notarissen. Of neem contact op met Edwin Roerdink via e.roerdink@rsnotarissen.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariƫle hulp