Vacature voor een kandidaat-notaris in Wolvega of Oosterwolde

Vacature voor een kandidaat-notaris in Wolvega of Oosterwolde

18 september 2019

Ben je een enthousiaste en kandidaat-notaris? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij De Werven Netwerk Notarissen in Wolvega en Oosterwolde (Friesland). Dit kantoor zoekt namelijk ervaren- en beginnende kandidaat-notarissen.

De Werven Netwerk Notarissenis aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliƫnten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij De Werven Netwerk Notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van De Werven Netwerk Notarissen. Of neem contact op met mevrouw mr. G.B. Smeenk via g.smeenk@notarissen-dewerven.nl.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.