Vacature voor een ervaren hbo-jurist/juridisch medewerker onroerend goed

Vacature voor een ervaren hbo-jurist/juridisch medewerker onroerend goed

Vacature voor een ervaren hbo-jurist/juridisch medewerker onroerend goed

8 juli 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het notariaat? Dan zijn er mogelijkheden voor je bij Kuhlmann Westerhof & De Kok notarissen in Borne. Dit kantoor heeft namelijk plaats voor een ervaren hbo-jurist/juridisch medewerker onroerend goed.

Kuhlmann Westerhof & De Kok notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen waardoor het ambitieuze professionals veel heeft te bieden. Bij de aangesloten kantoren werk je niet alleen samen met je kantoorgenoten. Samen met de professionals van andere kantoren volg je opleidingen, neem je actief deel in kennisgroepen en leer je van anderen in best-practice bijeenkomsten. Je bent onderdeel van het kennisnetwerk van Netwerk Notarissen dat bestaat uit 1800 professionals. Kennis wordt ook gedeeld via een online platform waardoor je altijd toegang hebt tot actuele informatie om jouw cliënten optimaal te kunnen adviseren.

Spreekt het werken op een Netwerkkantoor je aan en wil je solliciteren bij Kuhlmann Westerhof & De Kok notarissen? Kijk voor meer informatie op de website van Kuhlmann Westerhof & De Kok notarissen. Of neem contact op met Nienke Westerhof (notaris) via 074 – 266 13 93 of 06 11 309 363. 

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp