Vacature voor een coördinator voor het kennisdomein familievermogensrecht in Utrecht

Vacature voor een coördinator voor het kennisdomein familievermogensrecht in Utrecht

Vacature voor een coördinator voor het kennisdomein familievermogensrecht in Utrecht

8 juni 2022

Is het familievermogensrecht jouw favoriete notariële rechtsgebied? Zit jouw agenda steeds vol met besprekingen en wil je graag meer tijd besteden aan de verdieping? Bij ons is die tijd er voor verdieping! Je hebt geen cliënten meer maar daar komt het contact voor in de plaats met de collega’s die werken op de aangesloten kantoren. Werken bij de koepelorganisatie van Netwerk Notarissen betekent niet in je eentje in de bibliotheek zitten om de parlementaire geschiedenis te bestuderen. Bij Netwerk Notarissen maak je onderdeel uit van een dynamische organisatie die voorop wil lopen op het gebied van familievermogensrecht.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coördinator voor het kennisdomein familievermogensrecht. Als coördinator vertaal je vakinhoudelijke ontwikkelingen naar de notariële praktijk van bij ons aangesloten notariskantoren. Niet alleen door het werken aan kwaliteitsstandaarden op het rechtsgebied, maar ook door bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe notariële dienstverlening. En als je wilt werk je mee aan onderzoek, het bijdragen aan de communicatie bestemd voor het publiek en/of geef je cursussen. Als coördinator maak je deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd in Utrecht (Arthur van Schendelstraat 650).

Wij zijn flexibel met betrekking tot de invulling van de functie in de zin van invulling van de werkzaamheden, het aantal uren en het al dan niet via loondienst werkzaam zijn. Wij zijn een team dat elkaar graag inspireert en daarom vooral op kantoor werkt.

Lijkt het jou interessant om richting te geven de vakinhoudelijke ontwikkeling van de aangesloten notariskantoren en daarmee aan je eigen ontwikkeling? Dan maken we graag kennis met jou! Kom je binnenkort voor een kop koffie/thee bij ons langs? We horen het graag via Erja Zandijk, coördinator kennisdomein ondernemingsrecht op zandijk@netwerknotarissen.nl of 030 410 0710.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp