Coördinator voor het kennisdomein registergoed - en ondernemingsrecht

Coördinator voor het kennisdomein registergoed - en ondernemingsrecht

1 maart 2021

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste coördinator voor het kennisdomein REGISTERGOEDEREN – EN ONDERNEMINGSRECHT. Het is een functie waarin vakinhoud en innovatie samenkomen. Netwerk Notarissen staan namelijk open voor alles wat nieuw is en zoeken vakinhoudelijke antwoorden op vraagstukken uit de snel veranderende maatschappij. Bij Netwerk Notarissen zijn 150 notariskantoren over heel Nederland aangesloten.

Wij zoeken iemand met roots in het notariaat. De functie wordt voor een deel overgenomen van een notarieel jurist die vanwege wetenschappelijk onderzoek een kleinere aanstelling bij Netwerk Notarissen heeft. Directe collega’s zijn de coördinatoren van het kennisdomein familievermogensrecht en notariële belastingen.

Onze coördinatoren vertalen vakinhoudelijke ontwikkelingen naar de notariële praktijk van onze aangesloten notariskantoren. Niet alleen door het werken aan kwaliteitsstandaarden op hun rechtsgebied, maar ook door bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe notariële dienstverlening, het geven van cursussen, het meewerken aan onderzoek en het bijdragen aan de communicatie bestemd voor het publiek. Zij geven dus actief richting aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van de aangesloten notariskantoren. De coördinatoren maken deel uit van het team van Netwerk Notarissen, de koepelorganisatie die is gevestigd in Utrecht (Arthur van Schendelstraat 650).

Het is een unieke functie in ‘de notariële wereld’, dus we kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat de coördinator-rol concreet betekent. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met een van onze coördinatoren als je je aangetrokken voelt door onze vacature. Wil je daarvoor contact met ons opnemen via talent@netwerknotarissen.nl? De functie hoeft overigens niet fulltime te worden uitgeoefend. Het is niet nodig dat je evenveel ervaring of affiniteit hebt met beide rechtsgebieden.

Netwerk Notarissen echt iets voor jou?

Of je nu starter, student of doorgewinterde professional bent, als Netwerk Notarissen echt iets voor jou is horen we dat graag. Wij staan altijd open voor kennismaking met talent. Stuur je reactie naar talent@netwerknotarissen.nl.

direct notariële hulp